Collistar: Shock riasenka v darčekovom balení


Známa kozmetická značka Collistar je na svoj pôvod hrdá a preto sa pod heslom "Ti amo Italia" spojila so známym talianskym výrobcom kabeliek. Kabelky Piquadro a kozmetika Collistar tak spoločne vytvorili limitovanú edíciu, kde je všetko, čo ženy milujú, v jednej darčekovej kazete.

Do obchodov limitka prišla ešte minulý rok pred Vianocami, ale milovníčky kabeliek a kozmetiky nemusia smútiť. Obchod Elnino.sk bol dobre zásobený a niektoré darčekové kazety Collistar sú stále skladom a celá značka Collistar je dokonca v akcii


Kedysi sa mi doma povaľovalo celkom veľa kabeliek, ale vekom ma syndróm bezhlavého zberačstva akosi prešiel. V mojom šatníku prevláda červená, čierna, smaragdová zelená, modrá, fialová, žiarivá ružová, biela a sivá. V súlade so svojou farebnosťou vyberám aj doplnky. Vyhľadávam praktické a univerzálne kúsky, do ktorých sa aj niečo vmestí a ktoré nepodliehajú diktátom módy. Chcem, aby boli kvalitné, nositeľné viac než jednu sezónu a k viacerým outfitom. Kabelka z limitky Collistar mojim požiadavkám vyhovovala.

Kabelky Piquadro sa zvyknú pobyhovať v cenách okolo 100 EUR za kus. V setoch Collistar ich však nájdete prakticky iba za cenu kozmetiky. A to je viac než lákavá ponuka.

Značka Piquadro navrhla pre Collistar rovno dva typy kabeliek vyhotovené až v deviatich farebných prevedeniach. Sety s pleťovou starostlivosťou majú hrubšie a kratšie kabelky (v. 16 cm x  d. 19,5 cm x h. 8,8 cm), darčekové kazety dekoratívnej kozmetiky zasa dlhšie (v. 12 cm x d. 20 cm x h. 2,5 cm). Netvrdím, že pôjdu ku všetkému, k večernej róbe určite nie, skôr to bude taká imidžovka na diskotéku alebo nejakú  inú, neformálnu príležitosť. 

Kabelky Piquadro v setoch Collistar, zdroj: web Collistar.it
Kabelky boli vyhotovené s magnetickým uzatváraním, cvočkami i magnetmi z kovu vo farbe zlata a snímateľnými ramienkami. Sú zo zbrusu nového dvojfarebného materiálu v kontrastných farbách. 

Keďže sa mi míňala riasenka a chýbala mi i červená kabelka, moja voľba padla na darčekové balenie riasenky Shock, kde bola pribalená šikovná červená kabelka s oranžovým podlepením. BTW: Ani set s obľúbenou riasenkou Infinito (stále skladom) nevyzerá zle. :-)


Teplé farby mi vyslovene nepasujú, bol to trošku risk z mojej strany. Avšak kontrastný oranžový rub nie je takmer vôbec vidieť a kabelka má univerzálny odtieň červenej (v chladnom svetle sa javí viac doružova), ktorý pasuje väčšine žien. Aj mne.


Tento zvláštny bi-color materiál neviem identifikovať (koža to pravdepodobne nebude), ale koženka je podlepená hrubou elastickou tkaninou podobnou gume, čo dalo materiálu pevnosť a odolnosť. Niečo isto vydrží. 

Jediné, čo by som kabelke vytkla, sú chýbajúce švy po stranách. Bočné strany sú vzopnuté iba cvočkami, nie zošité a preto môžu odstávať. Kabelka je však pevná a i pekná na pohľad. Vmestí sa mi tam pohodlne mobilný telefón i ďalšie nutné drobnosti. Určite ju vynosím. Azda bez toho ramienka, len "do ruky". 

Obsah setu Collistar Shock



Ako už hovorí názov setu, darčeková kazeta Collistar s kabelkou Piquadro obsahuje obľúbenú riasenku Shock so zaoblenou kefkou a čiernu ceruzku na oči. 

Riasenka Collistar Shock


Kefka riasenky Shockpolodlhé štetiny strednej hustoty, ktoré aj vďaka obsiahnutým ľahkým voskom a živiciam dokážu poskytnúť riasam objem i elasticitu. Z látok, ktoré stoja za zmienku, spomeniem pantenol (PANTHENOL), hydrolyzovaný keratín (HYDROLYZED KERATIN) a extrakt zo semien karobu (HYDROLYZED CERATONIA SILIQUA SEED EXTRACT), ktoré riasy nielen chránia zvonku, ale im tiež dávajú výživu a vlhkosť zvnútra. 

Riasenku Shock je pre jej ľahkosť možné aplikovať vo viacerých vrstvách, ale nepovažujem to za nutné. Počas dňa sa síce nedrobí ani neopadáva, avšak k zvýrazneniu rias mne osobne bohate stačí i jedna vrstva, čo je pre zanezprázdnené ženy významné pozitívum. Však posúďte sami... Myslím, že jej názov "Shock" je celkom namieste. Líčenie stačí doplniť tenkou očnou linkou a o dramatický efekt máte postarané.


Musím tiež pochváliť intenzívnu pigmentáciu a rozčesávanie rias, ktoré taktiež nebolo žiadnou vedou. To mi ale šlo najlepšie vonkajším oblúkom kefky, nie tým vnútorným (môj tip).


Druhým hlavným účelom riasenky a zaoblenia kefky je vytočenie rias nahor. Ako ste mohli vidieť na fotkách mojich rovných rias, u mňa je to viac než vítaná funkcia. Aj keď na tretej fotke hľadím dodola (schválne), riasenkou Shock nalíčené a vytočené riasy smerujúce do neba stále pekne vidno. Toto sa mi nestáva. Bežne mávam objem, ale všimnete si ho len na fotkách zboku, zdola alebo keď pozerám priamo do objektívu. Nie pri pohľade zhora ako u riasenky Shock.

Nakoľko náplň nepatrí k tým mokrým a tuhým, riasy možno pod náložou farbiva počas dňa síce trošku poklesli a narovnali sa, ale nie až toľko, ako napríklad u niektorých bežných objemových riaseniek. Riasenku Collistar Shock jednoznačne radím k najlepším riasenkám, aké som doposiaľ vyskúšala a určite si ju kúpim i nabudúce.

Ceruzka na oči Collistar Professional Eye Pencil


V kazete bola taktiež kajalová ceruzka Collistar Professional Eye Pencil, ktorá sa môže pochváliť dobrou pigmentáciou a mäkkosťou, vďaka ktorej nemusíte na pokožku vôbec tlačiť a predsa pekne kreslí.


V porovnaní s riasenkou a mojou obľúbenou nude kajalovou ceruzkou (taktiež z kolekcie Collistar Shock) nie je ani táto čierna kajalka zlá.

Moja obľúbená nude linka Kajal Shock od Collistar
Výdrž ani intenzita čiernej ceruzky fakt nie je z tých najhorších. Ale iba keď sa ňou kreslí na viečko zvonku. Pri waterline (vnútornej očnej linke) intenzita čiernej a aj trvácnosť klesá. Mne to neprekáža, nezvyknem si viečka obťahovať zvnútra, ale ak vám áno, potom ju samostatne nekupujte. Inak na vonkajšie linky je perfektná.

V darčekovom sete však bola aj ceruzka za smiešnu cenu. Rozdiel oproti bežnej cene riasenky Collistar Shock a cene darčekovej kazety bol 2 eurá. A kabelka je zadarmo. No nekúpte to. :-)

Ak sa vám tento typ kabelky páči a chcete dobrú riasenku, vyskúšajte i extra čiernu riasenku Infinito. Darčeková kazeta Infinito s rovnakou ceruzkou a púdrovo ružovou kabelkou vychádza necelých  15 EUR. Mať k nej v šatníku veci, tak neváham a kupujem ju hneď, kým ju na Elnino.sk majú.

Bol by to tiež pekný darček na blížiaci sa deň matiek (už v nedeľu). Čo poviete?
ZDIEĽAJTE:

2 komentáre :

  1. Ja si najradšej kupujem riasenky z avonu, zatial ma ani jedna nesklamala. No tato vyzera fakt dobre a ešte k tomu aj s taškou:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám zasa s Avonom naopak veľmi zlé skúsenosti. Okrem jednej riasenky som všetky posunula ďalej alebo vyhodila. Mne prídu Avon riasenky (resp. tie, čo som doteraz skúšala) veľmi vlhké. Na jednej strane sa síce nechytajú na koniec kefky, ako tie krémové, ale na tej druhej strane sa zasa odtlačia na viečko a dlho schnú. Človek ich musí dlhšie používať, kým sa do nich dostane vzduch a začnú mať adekvátnu hustotu. Niektoré mi aj lepili a nenadvihovali riasy. Správna riasenka nemá byť mokrá, ale ani tuhá krémová, aby sa naberala vo veľkom. Ak je dobrá kefka i dobrá náplň, štetinky naberajú akurátne množstvo pigmentu a potom aj riasy vyzerajú k svetu. Avon ma ale v tomto zakaždým sklamal. A podobne som to mala aj s inými produktmi, preto všeobecne nemám rada túto značku.

      Odstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes