Užitočný pomocník č.3: Gumička Invisibobble Hair Ring


Seriál pomocníkov končím treťou vychytávkou, o ktorej som vždy vyhlasovala, že ju nikdy nebudem vlastniť. Presne tak ako Tangle Teezer a atomizér. Reč bude o gumičkách, ktoré mi pripomínali telefónnu šnúru a odjakživa sa mi nepáčili. A už sa mi páčia. :-)

V kabelke som vždy mala jednoduché plátenné alebo kaučukové gumičky, obyčajný hrebeň či kefu a ťažký flakón voňavky. Mohli by ste mi stokrát hovoriť, že sa klasické gumičky vyťahajú a že gumičky Invisibobble vydržia dlhšie. Ja by som vám to - neveriaci Tomáš - neuverila. Aj keď takto tvarovaná gumička určite nenechá vo vlasoch odtlačky, logika mi hovorila, že sa do tých zhybov určite budú zamotávať vlasy. Čo z toho, že po rozpustení copu ostanú vlasy pekné rovné, keď z nich polovicu pri rozmotávaní vyšklbem? Môj názor bol teda dlhé roky nemenný. Nebudem nosiť vo vlasoch žiadne telefónne šnúry. Až kým som neurobila svoj historický nákup ako liečbu depky a nekúpila všetko. :-)


Čo ma prinútilo jedno balenie gumičiek vyskúšať? Budete sa pučiť od smiechu, ale dobre viete, že na Veroniku najlepšie platí slovo "akcia". Možno by som bola odolala aj tak, no ešte pred jej začiatkom som čítala pár recenzií a tie mi dali chrobáka do hlavy. Odtieň Blue na webe medzi ostatnými zlacnenými pomôckami (čosi vyše 2 EUR) len tak žiaril a tak milé gumičky Invisibobble skočili v mojom košíku a balíku. A namôjveru, urobila som dobre. Dobré chýry neklamali.

Gumička do vlasov Invisibobble

V balíčku gumičiek Insisibobble dostanete nie jednu ale tri gumičky. Z balíčka mi však od leta ubudol len jeden kus. Čítate správne, nemáte žiadne halucinácie. Stále nosím jednu a tú istú. Keď ju nemám vo vlasoch, nosím ju na zápästí ako náramok, tak sa mi už trošku vyťahala, ale stále nemá väčší obvod než moje zápästie.


Jej terajší obvod môžete vidieť na titulnej fotke, kde som vám odfotila obidve vedľa seba. Novú i nosenú. 

Ako sľubuje výrobca, gumička Invisibobble drží vlasy pohromade veľmi dobre. Kým je nová, obtočíte ju maximálne dvakrát. Až ju natiahnete na zápästie, pre pevné stiahnutie už potrebujete aj tretie obtočenie. Všetko je samozrejme dané veľkosťou zápästia a hrúbkou vrkoča, vy môžete mať hustejší vrkoč. No zatiaľ nepozorujem zmeny. Moja gumička nestráca kvality a stále dobre drží.

Konský chvost môžem nosiť i celý deň. Nemám pocit ťahania vlasov a nezaznamenala som ani žiadne oderky a odtlačené miesta. Ani mi nejako extra nevypadávajú. Vlasy gumičkou utiahnete pevne, ale nikdy nie tak, ako v tom vtipe, kde sa matka sťažuje, že jej dcéra má v kuse vypleštené oči a doktor jej poradí, aby dcére povolila gumičku vo vlasoch. Až takto vlásky nikdy nezaškrtíte, ale buďte si istí, že padať aj tak nebude. Ja mám jemné husté vlasy, z ktorých padá takmer všetko, hlavne plátenné gumičky a spony, no ona nie.

Od začiatku som uvažovala, či sa mi do nej nemôžu zamotať vlasy pri športe. Predsa len, chodím každý týždeň tancovať a stať by sa to mohlo. Obavy sa nepotvrdili. Materiál gumičky Invisibobble je dokonalo pružný, hladký a keď po nej prejdem prstom, necítim tam žiadne zdrsnené miesta a ani spoje nevidím. Vlasy sa prakticky nemajú kam chytiť. Dokonca ani do tých kľučiek. Neviem, čo by som s nimi musela spraviť, aby sa tam zamotali. Nestalo sa mi to ani raz. 

Akcia v e-shope (a v tomto prípade aj test) vyvolali reakciu. Ja sa teraz na sebe riadne smejem. Spomínam, ako som hovorila, že ja NIKDY nekúpim takéto gumičky, ani kefu Tangle Teezer ani plniteľný flakón, lebo sú to blbosti. A vidíte, odriekaného chleba najväčší krajec. :-) Pri ďalšom nákupe som vzala aj nové balenie gumičiek. Nie preto, že by sa mi tieto mali rýchlo znehodnotiť. Chcela som len inú farbu, ktorá by sa hodila k viacerým kúskom z môjho šatníka. Takže cestu ku mne si už našli aj biele gumičky White a predvčerom som si kúpila ešte svetlé modré Something Blue, lebo Valentínsky výpredaj im (a tiež iným odtieňom) roztopil ceny na necelé 2 EURá.  



Okrem toho som si urobila radosť aj neakciovou ovečkovou kefou Tangle Teezer. Kefy Tangle Teezer na obrázku sú tri. O prvej bola recenzia, po tej druhej som túžila a tú krásnu fialovo-čiernu kefu s metalickým leskom dostane moja obľúbená sesternička. :-) Odfotila som ich všetky, aby ste videli farby a mohli porovnať veľkosť. A tiež preto, nech viete, že ja netáram. Keď napíšem, že niečo milujem, tak to naozaj žeriem a kupujem.
ZDIEĽAJTE:

3 komentáre :

  1. No teda, som prekvapená. Tieto gumičky vidim všade, raz som jednu mala a teda hroza. Mne sa do nej napr. motali vlasy, prišla mi tvrdá, nepoddajná a zle sa mi s nou pri robeni copu manipulovalo... takže fakt neviem, či to bolo značkou, alebo ty pom vlasov. Ale možno sa skusim po týchto poobzerat, lebo tvoja recenzia na ne vyzerá dosť presvedčujuco :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je celkom možné, že to bolo značkou. Kamarátka tiež mala gumičky od inej značky a tiež sa jej do nich motali vlasy. Ani nedržali. Dostala ich a po treťom použití vraj leteli do koša. Tiež jeden z dôvodov, prečo som tieto gumičky tak dlho ignorovala. Nevedno, čím to bolo, či nie aj materiálom, ale na tých jej boli údajne vidieť a cítiť spoje. Aspoň tak tvrdila. Tieto sú pevnejšie, určite ten materiál nie je mäkký ako látková gumička, ale s ľahkosťou ju omotám okolo copu na tri obtočenia a nikde necítim, že by ten vlas drhol. Ani na ruke mi nevadí. Inú značku som zatiaľ vo vlasoch nemala. Videla som ale jedny podobné v Tescu a jedny v Takko Fashion. Tie z Tesca sa mi zdali tvrdé, tie z TF zasa naopak až veľmi poddajné. Ťažko povedať, aké by boli na vlasoch tie. Nemám odskúšané. Ale tieto mi sedia a som z nich nadšená. Mám stredne dlhé vlasy, husté, ale jemné.

      Odstrániť
  2. Tieto gumičky ala telefónna šnúra používam už asi päť rokov. Mám ich od značky Papanga ktorá vyrába dve veľkosti hrubšiu na husté vlasy a tenšiu na redšie. Na to že ich používam neustále dookola už pät rokov až pred pár týždňami sa mi jedna roztrhla tým ako sa opotrebovala. Ja som s týmito gumičkami nad mieru spokojná. Vôbec netlačia, nezamotávajú sa do vlasov a cop drží celý deň tak ako si ho ráno urobím- sú jednoducho skvelé. Výber farieb je tiež neuveriteľný akurát prišli na trh s novými metalickými farbami kde sa mi páči niekoľko kusov ale asi také "divoké" odtiene nikdy nevyužijem. Najčastejšie nosím transparentnú alebo hnedú ktorá splynie s vlasmi. O Invisibobble som samozrejme počula ale žiadnu ešte neskúšala. Vzhľadom na to, že mám od inej značky rovnaký štýl asi nemám ani potrebu. Čo ale oceňujem je počet kusov v balení. Určite sa finančne oplatia práve takýmto spôsobom. U Papangy je balenie len po jednom kuse takže v konečnom dôsledku zaplatím za niekoľko gumičiek omnoho viac ako u Invisibobble. :)
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes