Moje modro-fialové blues


Dopisujem posledné články. Produkty mi ležia na stole, aby som ich mala na očiach, všetky sú odskúšané, mnohé nafotené a k niektorým by sa ešte hodili nejaké krajšie fotografie. Vtom som dostala nápad. Všetky k sebe pasujú. Do zbierky mi pribudli aj tri nové. Tie som objednala dva dni predtým, ako som sa rozhodla s blogovaním seknúť. Takže mi napadlo pridať ešte mejkap, tvárenku a zopár osvedčených líčidiel a vytvoriť s nimi nové líčenie.

Čo som použila na tento mejkap

 Moje modro-fialové blues
  • očné tiene Astor Eye Artist - Romantic Date in Paris 610 (článok čoskoro)
  • ceruzka na oči Rimmel London Exaggerate - In The Nude 213 (článok čoskoro)
  • vodeodolná ceruzka na oči Dermacol - 01 (článok čoskoro)
  • očný tieň Rimmel London Scandal Eyes - 006 Paranoid Purple (článok čoskoro)
  • očná linka Astor 24h Perfect Stay Thick & Thin Eyeliner Pen (článok tu)
  • podklad pod očný tieň Pupa Milano Professionals Primer (článok čoskoro)
  • očné tiene Pupa Milano 4Eyes zo setu Smoky Eyes Kit (článok o tieňoch)
A ešte som využila služby profesionálnej spoločníčky - mojej slečny Vikiny. Chúďatko, myslela, že sa niekam chystám, keď sa maľujem a to som len chcela nafotiť produkty. 

  • gél na obočie Astor Seduction Codes (článok o géli)
  • riasenka Astor StimuLash Volume (článok čoskoro)
  • set na obočie Rimmel Brow This Way - 003 Dark Brown (článok čoskoro)

    • lesk na pery Dermacol Brilliant Gloss - 11 (článok čoskoro)
    • fixačný púder Dermacol Invisible Fixing Powder
    • tvárenka Rimmel London Lasting Finish - 120 Pink Rose (článok o tvárenke)

    Možno sa teraz čudujete a pýtate sa "Kde je korektor?" a ja hovorím, že som korektor nepoužila. Na nanášanie mejkapu som totiž použila inú techniku. Samozrejme až po nejakých 10 minútach, čo bol kompletne vstrebaný denný krém. Upresním tú techniku.



    Jediné, čo mi momentálne chýba vo výbave, je stippling brush, ktorý by mi mal v najbližších dňoch prísť. Objednala som si ho kvôli BB krému od značky Astor a mejkapu spomínanému v tomto článku. Oba produkty sú skvelé, avšak na mojej pleti nevyzerajú veľmi prirodzene, pretože majú púdrový finiš a mám ich ako omietku. Ak by som však mala napísať negatívnu recenziu na niečo, čo je možno pri inej technike nanášania fajn, radšej investujem do štetca. Pre tentokrát som použila dva štetce. Štetec na púder s plochým koncom a  klasický štetec na mejkap na menej prístupné miesta.


    Technika zvaná "Stippling" spočíva v tzv. "bodkovaní tváre", čím dosahujete na pokožke rovnomerný náter akoby "Air Brush" efekt. Špeciálny štetec je extra tým, že má rôznu dĺžku vlákien a keď ním bodkujete tvár, lepšie mejkap vpravíte do pokožky. S týmito mojimi to až tak nešlo, vlákna majú rovnaké, ale porovnajte fotografiu v pravom hornom rohu s fotografiami dole a aj tak uvidíte ten rozdiel. Na fotografii v červenom tričku vidíte výsledok nanášania mejkapu prstami. Mejkap nevyzeral až tak dobre. Bodkovaním som nielen docielila nielen prirodzenejší efekt, ale tiež lepšie krytie a dlhšiu trvácnosť líčenia. A to prosím pekne bez podkladovej bázy! Aj mejkapu miniete oveľa menej, hoci je to pracné. Pre neskreslený pohľad kliknite na fotografiu a nechajte si ju zobraziť v detailoch.


    Zdroj: http://www.astorcosmetics.com/
    Na líčenie očí som použila podkladovú bázu. Celé viečko som vytieňovala od rias smerom k obočiu najskôr hnedou farbou z paletky. Po tejto farbe prišla na rad levanduľová, ale tej som dala len trošku a nakoniec som doprostred pohyblivých viečok vmasírovala trošku modro-fialovej, ktorá však na fotke vyššie vyzerá viac ako čistá modrá. Tieto farbičky sú viac do fialova. Okraje pohyblivých viečok som zvýraznila tmavšou hnedou a tesne pod obočie som dala aj trošku smotanovej.


    Očnú linku som nakreslila tenučkú a vo vonkajších kútikoch oka som ju trošku nadvihla dohora. Nerobila som ju príliš dlhú a výraznú, lebo líčenie malo byť na deň, nie na večer. 


    Spodné viečko som obtiahla fialovým tieňom ScandalEyes a od druhej tretiny viečka som už pokračovala s tyrkysovou, ktorá tvorí zaujímavý kontrast a ladí mi k očiam. Obe linky som v mieste prechodu rozotrela štetcom, aby sa spojili. Spodná vnútorná linka bola nakreslená béžovou linkou Exaggerate. Opticky zväčšuje oko a pôsobí ďaleko lepšie než čierna. Používajú ju aj profesionálni vizážisti.


    Riasy dostali porciu riasenky Stimulash Volume od Astoru. Riasenka je ideálna na denné líčenie. Nerobí extra čierne riasy a ani ich priveľmi nezvýrazňuje, ale pekne ich rozčeše. Azda by som sa potešila, keby ich aj viac nadvihla.

    Obočiu som dopriala nános vosku. Je husté, takže púder som už zbytočne nedávala. Chcela som len viac hnedej farby, aby bolo výraznejšie. Na záver som ho zafixovala gélom na fixáciu obočia od značky Astor.

    Svoje líčenie som zafixovala fixačným púdrom Dermacol a cez púder som ešte líčka prebehla tvárenkou. Pery som natrela leskom na pery od značky Dermacol. Hotovo. Už len prezliecť to tričko a môžem vyraziť. :-) K tieňom by pasovalo, ale ja chcem predsa nechať žiariť oči, nie tričko. ;-)


    Tak čo? Ako sa vám moje líčenie páči? Dúfam, že je aspoň o čosi lepšie, než tie moje predošlé.
    ZDIEĽAJTE:

    4 komentáre :

    1. Psík je krásny aaa ♥ a tebe veľmi pristane toto líčenie, si šikula :)

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Veľmi, veľmi ti ide fialová a toto líčenie, hlavne oči máš eňo ňuňo ;-)

      OdpovedaťOdstrániť
    3. Ďakujem za milé komentáre. Snažím sa o menšie zmeny v mojom živote. Z rockovej šelmy prechádzam na jemnejšiu verziu Veroniky. Tak sa hádam v takomto stave budem pozdávať väčšej skupine ľudí. ;-)

      OdpovedaťOdstrániť
    4. wow, ked toto porovam s tvojimi davnejsimi lieceniami...si sa fakt, ale velmi zlepsila :)

      OdpovedaťOdstrániť

    Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

    Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes