Letná giveaway

Teploty sa po najbližšie dni nebudú štverať do závratných výšok. August by však mohol priniesť milovníkom slnečných kúpeľov aj pár pekných a slnkom zaliatych dní. Či už ich strávite doma na záhrade, alebo na inom a zaujímavejšom mieste, jednej z vás ich môže spríjemniť menší darček odo mňa.

Ako už bolo sľúbené, tento mesiac prinášam GA, v ktorej odmením niektorú z mojich čitateliek. Súťaže sa môže zúčastniť každý, kto je fanúšikom mojej stránky, sleduje môj blog a jeho adresa, na ktorú mu pošlem výhru, je na území SR alebo ČR. Nezáleží, kedy ste začali sledovať tento blog.

Začiatok vyhlasujem dnes, čiže súťažiť môžete až do nedele 28.7.2013 do 23:59. Doba trvania súťaže je aj s dneškom 19 dní, aby ste si svoju výhru stihli počas tohto leta aj užiť.


Jednu z výhier vám práve predvádzajú skvelé blogerky Eli a Monika. V balíčku bude kvalitné tričko zo 100% bavlny. Samozrejme úplne nové a nenosené.

Zdroj: Eli z All I Know About Cosmetics

Okrem trička je súčasťou výhry aj fluid na opaľovanie. A takto vyzerá celý balíček.


Veľkosť trička je XL, no na pohľad sa nezdá byť až také veľké. Zmerala som pre vás aj šírku. Obvod v páse je 88cm.


Na tričku sú krásne detaily. Na rukáve vidíte bielu výšivku s logom Biodermy.


Na prsiach sa nachádza aplikácia zo striebristých ligotavých plieškov. Vyzerá veľmi pekne.


K tričku výherkyňa dostane ultra ľahký fluid Photoderm MAX s SPF 50.


Fluid zabezpečuje vysokú ochranu pre každý typ pleti. Dostať ho aj v tónovanej verzii, ale keďže nemám doma krištáľovú guľu, ktorá by mi vyjavila tváričku šťastnej víťazky, zvolila som kompromis a darujem tento univerzálny. :-) 

S týmto výrobkom sa nemusíte báť alergie, zhoršenia akné, ani iných nepríjemných komplikácií. Je to skutočne pre každého. Nech vás neľaká ani ten vysoký ochranný faktor. Správna žena vie, že s vyšším ochranným faktorom neostane biela, iba viac chránená. K tejto téme som sa už vyjadrila. Viac faktov o opaľovaní sa dozviete v tomto článku na blogu NewBridget.

Pokiaľ ste už na tohoročné opaľovanie zanevreli, máte dosť času. Prípravok s obsahom 40ml môžete spotrebovať až do 11/2014.

Aké sú podmienky súťaže?

1. Dajte Like mojej Facebookovej stránke NewBridget.
2. Sledujte tento blog cez GFC alebo Bloglovin.
3. Do komentára mi napíšte svoju emailovú adresu, meno, pod akým sledujete môj FB i blog a nejaký nápad, ako by ste vylepšili tento blog. Chcete viac obrázkov? Iný spôsob hodnotenia výrobkov? Váš názor ma zaujíma. 
4. Kto chce, môže zdieľať tento článok aj na Facebooku.
5. Komentár je nutné poslať najneskôr do 28.7.2013 a 23:59.

Výherkyňa (a adresou doručenia na území SR alebo ČR) bude vyžrebovaná cez Random.org dňa 29.7.2013 a výsledok zverejnený na tomto blogu. Každá súťažiaca sa môže tejto súťaže zúčastniť len raz. Duplicitné komentáre budú vymazané.

Môj tip:

Aby vám SPAMovacie roboty dali pokoj, namiesto zavináča v emailovej adrese môžete pokojne napísať "(at)" a namiesto bodiek "(dot)", čiže konečný formát emailovej adresy bude povedzme takýto: awards4beauty(at)gmail(dot)com

Dúfam, že sa vám výhra páči. Držím vám všetkým palce a teším sa na vaše názory.
ZDIEĽAJTE:

9 komentárov :

  1. GFC a bloglovin: Deni Hartmannová
    FB: Denisa Hartmannová
    email: denisa.hartmannova@email.cz
    Nic bych tady neměnila, mám to tady ráda:)

    Jinak bych tě chtěla pozvat i na moji giveaway!
    http://charmed-all.blog.cz/1307/narozeninova-giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. gfc: Maji x
    fb: Maria Drabova
    mail: Maji95(at)azet(dot)sk
    :) Mam rada tento blog a rada čítam tvoje články. Velmi sa mi páči, že sa venuješ aj zloženiu výrobkov a rozoberáš všetky zložky v nich :P a tiež milujem ten zelený design

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC: Lady EL
    FB: sledujem ta aj s mojou strankou LadyEL ale aj pod mojim menom (ved vies)
    email: ladyel21@gmail.com
    Nemusis na blogu menit nic... dost fotiek aj obkecavaciek je tu... mne to vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jas.kiss@centrum.sk a urcite by som nic nemenila, vzdy mas skvele blogy, aj ked nemam cas pisat na svoj blog, citat Tvoje blogy sa snazim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GFC: Lieenka
    FB: Lienka Brindáková
    mail: minoxova@gmail.com

    Tvoj blog som objavila len dnes, jeho odkaz som našla na Nivea friends facebookovskej stránke, klikla som, pretože ma článok zaujal, prečítala som si, a začala som si listovať tvoj blog, páči sa mi tu, hneď som ho začala sledovať GFC, aby som mala vždy info, keď budeš mať nové článočky.. Páčia sa mi tvoje líčiace looky, najviac ma zaujalo Motýlie líčenie :)
    Držím palce, nech sa ďalej darí, nemám proti tomuto blogu žiadne výhrady, nič by som nemenila, pretože mám rada keď majú blogerky svoj vlastný štýl, a nekopírujú iné blogerky. Ty máš podľa mňa svoj vlastný štýl, páči sa mi výrazné zelené pozadie, tvoje články a recenzie sú super, takže drží palce nech sa ďalej darí.
    Lienka ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. GFC: Everythingaboutcosmetics Dada
    FB: Danka Dadka
    e-mail: everythingaboutcosmetics@gmail.com
    Blog sledujem už dlhší čas, no fb len teraz, a popravde ja by som nemenila nič. Zdieľam názor ako Lenka... Pokiaľ ty budeš niečo chcieť zmeniť, tak to sprav a bude to tvoja vizitka. Každá bloggerka je iná a je pre ňu charakteristický práve jej štýl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. GFC aj FB Lucia Balintová
    e-mail: lucinkabalintova(at)gmail(dot)com
    Na blogu by som zmenila možno len dizajn inak sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. gfc Lizzy,fb Lucia Banárová
    nemenila by som asi nič,no možno design,ale to je vec vkusu...pridávaj hlavne to čo chceš ty,čo ťa baví,páči sa ti a bude to super :))
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tu sledujem ako nelka a na fb myslim ako redblackwhite-nelka :) na blogu by som urcite nic nemenila pacia sa mi hlavne ,, lekarnicke,, clanky kde sa podozvedam kopu novych a uzitocnych infosiek, ktore si vzdy velmi rada dopodrobna nastudujem! Moj mail petronela18@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes