Letná giveaway - výherkyňa

Nejdem vás už dlhšie napínať. Práve dnes som sa dozvedela, kto sa toto leto bude natierať a chrániť skvelou vecičkou na opaľovanie od Biodermy, ktorú som vám bližšie predstavila v poslednom článku a kto si oblečie krásne oranžové tričko.


V prvom rade sa ospravedlňujem, že tento článok pridávam až dnes. Pôvodné plány boli iné. Včera som sa od rána tešila na ten moment, keď prídem z práce, zadám do žrebovania to číselko ako počet komentárov a nechám vybrať výherkyňu. Ako správny pracant som to neurobila ešte v práci. V nej sa venujem čisto svojim povinnostiam a všetko ostatné ide bokom. No večer som tak trošku ľutovala svoje zaváhanie, pretože môj domáci internet si vynútil jednodňovú dovolenku. 

Zrejme mu to však prospelo, pretože dnes večer mi (po dvoch reštartoch zariadenia) už nič nebráni zagratulovať výherkyni a zverejniť výsledky.

Do súťaže sa vás zapojilo len pár, šanca bola teda opäť raz vysoká. Spomedzi 9 komentárov pán Random.org vybral číslo 6.

Pod poradovým číslom 6 svoj komentár k článku pridala Danka Dadka, podľa ktorej názoru svoj blog nemám meniť.


Z komentárov usudzujem, že väčšine z vás sa dizajn tohto blogu pozdáva. Ten si teda ešte nejakú dobu ponechám a pouvažujem nad inými vylepšeniami. Možno viac súťaží alebo viac článkov zameraných inými smermi. Už dávno nebol kozmetický súboj, takže také sú moje najbližšie plány.

Keby niekoho z vás niečo napadlo, budem rada, ak svoje názory budete smerovať do diskusie ktorémukoľvek článku. Za každý komentár som vďačná.

Z mojej emailovej adresy práve v tomto momente odchádza Danke gratulačný email a čakám na jej adresu, aby som jej výhru mohla čo najskôr poslať.

Vám ostatným ďakujem za účasť a verím, že vás neúspech v tejto konkrétnej GA neodradil. Budú určite aj nové súťaže. Stačí sledovať tento blog.

Prajem vám pekný večer.

ZDIEĽAJTE:

3 komentáre :

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes