Moja narodeninová Giveaway - výherkyne

Tak ste sa dočkali. Už sú známe výherkyne prvej Giveaway na tomto blogu. Aby som urobila celé žrebovanie transparentnejším, natočila som pre vás aj video. Kto sa chcete pozrieť na to, ako sa mi na prvý krát mierne triasol záber a počuť, ako mi mraznička, mobilný telefón a štekajúci psík tvoril "křoví", nech sa páči. :-)


Nebolo vás veľa. Email či odkaz cez formulár poslalo len 8 z vás, takže šanca na výhru v tejto prvej súťaži bola pomerne veľká. Moja zručnosť pri skladaní lístočkov s vašimi menami už nie až taká veľká, ale to je tak, keď človek drží fotoaparát v pravej ruke a pracuje s ľavou rukou. Verím, že pri druhej súťaži si už vymyslím nejaký lepší spôsob natáčania videa.

Vopred sa ospravedlňujem za kvalitu videa, no točila som ho v provizórnych podmienkach, u mamy v kuchyni a teda v ňom počuť okrem tých (ne)pripravených slov z mojich úst aj kadejaké iné zvuky. Takže som vám doňho pridala ešte nejakú muziku, nech to vyzerá aspoň trošku kultúrne. ;-) A tu ho máme v celej paráde.


Komu z vás by sa nechcelo to celé pozerať a už sa nevie dočkať, tu sú tie najočakávanejšie zábery z celého točenia videa. Zábery na lístočky, na ktorých sú mená tých z vás, ktoré vyhrali.

Takže balíček číslo 1 vyhráva:

 

Čo dostane Deni? Poštou jej príde balíček obsahujúci toaletnú vodu od Fleur de Santé, dva laky na nechty a hydratačnú masku s pílingom. Taktiež sa s ňou dohodnem na nejakých tých vzorkách kozmetiky, ktoré jej pribalím. Chcem jej dať také, ktoré naozaj využije.

Balíček číslo 2 vyhráva:


Aká bude jej výhra? Danka sa môže tešiť na telové mliečko od Oriflame, taktiež dva laky na nechty a skvelý balzam na pery. Aj ona dostane nejaké tie vzorky a opäť po dohode, nech jej neposielam nejaké zbytočnosti.

Fotky produktov daných do tejto súťaže ste mohli vidieť v tomto článku. Verím, že kočky sa svojej výhre potešia. Ak mi pošlú nejaké reakcie na to, ako sa im darčeky páčia, budem určite rada a ich postrehy zverejním aj na tomto blogu, no nedávajme im to ako povinnosť. Len ak budú chcieť.

Ak ste nevyhrali, nemusíte byť smutné. Už čoskoro odštartujem novú súťaž. Aj tá nová bude pre všetky moje čitateľky, čiže medzi súťažiacimi môžete byť opäť a možno sa tentokrát usmeje šťastie práve na vás.

Prajem vám pekný zvyšok večera a príjemné čítanie mojich článkov. 

P.S.: Komentáre k článkom vždy potešia. Dávajú mi pocítiť, že to, čo robím, má svoj zmysel.



ZDIEĽAJTE:

4 komentáre :

  1. Páni, tohle jsem vůbec nečekala! Moc děkuju na email ti hned odepíšu!;)
    a gratuluji druhé výherkyni!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) gratulujem výhercom :) asi mám riadnu smolu ked som sutazila aj za blog aj za meno a aj tak nic :/ tak snad nabuduce :) ceny su uzasne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majka, možno budeš mať viac šťastia nabudúce. Budú aj ďalšie súťaže, na ktoré ťa už vopred pozývam.

      Odstrániť
  3. pozývam ťa na moju GA :)
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes