Leto s Biodermou

Leto by malo už čoskoro dostať svoje slovo, ale asi ho o tom zabudli informovať a preto akosi nechodí. :-) Stredobodom pozornosti nie je telo, ale stále tvár, nuž ju udržiavajme v podľa možnosti čo najlepšom stave. Čistením, hydratáciou a vhodnou starostlivosťou, aby sme predišli vráskam. Si chytrá? Na3 svoju tvár a ešte aj uše3 peniažky. Ako? Kúp si Ma3ciane, alebo iné špecialitky. :-)

V predaji sú tri balíčky Matriciane v darčekovom balení:

-          Matriciane MultiDefense (+ 25 rokov) a Sensibio H2O 250ml zadarmo
-          Matriciane Rides (+ 35 rokov) a Sensibio H2O 250ml zadarmo
-          Matriciane Fermete(+ 45 rokov) a Sensibio H2O 250ml zadarmo

Pozor, Matriciane nie len prevencia a redukcia vrások, ale komplexná starostlivosť. Urýchli hojenie boľačiek ako akné, herpes, rezné ranky, začervenanie z alergie, rany a popálenia po estetických zákrokoch. Matriciane hydratuje pleť a chráni ju pred znečistením. O všetkých jeho výhodách si môžete prečítať tu. Ja na tento krémik nedám dopustiť. Pomohol mi spolu s radou Sébium poliečiť akné.





Krémami proti vráskam však nekončíme. Dámy bez vrások či dámy s dehydrovanou pleťou poteším správou, že aj váš obľúbený krém Hydrabio je v super akcii. Či máte silno alebo mierne dehydratovanú pleť, prídete si na svoje. Krémy Hydrabio Riche a Hydrabio Légère už nebudú single. Sú zadané a ich partnerom na túto sezónu bude Hydrabio Serum, ktoré dostanete úplne zadarmo.

A ešte jedna vynikajúca správa. Ak by ste náhodou podľahli nákupnému ošiaľu, kúpili si Matriciane, dostali k nemu najpredávanejšiu micelárnu vodu Sensibio a náhodou by ste sa do nej zamilovali, dajte repete. V takej akcii, v akej ju teraz máme, ju tak skoro možno mať nebudeme. Bezpodmienečne si kúpte celý liter vody Sensibio H2O za cenu 0,5 litra. Alebo viete čo? Choďte a kúpte si ten liter tak či tak. Garantujem vám, že je škoda vyhadzovať peniaze na odličovače vodeodolného mejkapu. Táto voda dá dolu všetko ako gangster najväčšieho kalibru, no s jemnosťou lesnej víly. Ja už inú ani nepoužívam...
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes